Top 3 beste HP laptops voor studenten

01 juni 2022
HP laptops voor studenten
Anker

[]

HP staat voor betrouwbaarheid en vakkennis met aandacht voor een degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Een ideale combinatie voor studenten dus! De prijs moet goed zitten, maar om comfortabel te kunnen werken, zet je beter ook in op een duurzaam, evenwichtig model met een degelijke hardware.

Wij zetten even wat informatie voor je op een rijtje zodat je een weloverwogen keuze kan maken met de juiste argumenten in het achterhoofd. Zo kies de beste HP laptop voor school!

Anker

[]

HP Laptops voor studenten

Wat is een goede HP laptop voor studenten?

De ideale HP laptop voor school moet praktisch zijn met aandacht voor prijs-kwaliteit. Bovendien ben je vaak onderweg naar verschillende lessen, moet je informatie kunnen opzoeken en verwerken én lessen kunnen volgen op afstand.

Maar we mogen niet vergeten dat een laptop multifunctioneel hoort te zijn. Ontspanning hoort ook bij de focuspunten! Netflixen, browsen en gamen moeten even vlot verlopen.

Wij raden aan om minimaal voor een Intel® Core™ i5-processor te kiezen om vlot te kunnen werken en om te opteren voor wifi 6 en SSD-opslag. Dan zet je ook in op een stabiele internetverbinding en een snelle, zuinige en stille harde schijf.

We zetten onze top 3 HP laptops op een rijtje, met speciale aandacht voor het studentenleven in al zijn glorie!

Advies van je vakman in de buurt

Anker

[]

Onze nummer 1: HP Pavilion 15-EG2000nb Silver

Deze kleine maar krachtige laptop uit de HP Pavilion-reeks is een echte topper! Met zijn ideale formaat van 15,6 inch, neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe. De Intel® Core™ i7-processor is ideaal voor gemiddelde tot iets zwaardere verwerkingstaken. Een SSD-schijf van 1 TB en 16 GB intern geheugen garanderen een comfortabel gebruik.

De batterij heeft tot wel 7 uur autonomie, wat betekent dat je gemakkelijk een hele dag lessen kan volgen zonder je laptop te hoeven opladen. Bovendien is je Pavilion in geen tijd opgeladen dankzij HP Fast Charge. Wifi 6 zorgt voor een betrouwbare verbinding doorheen je dag.

Een beeldscherm met een resolutie van 1920 X 1080 en flinterdunne randen aan de zijkanten van het display, dat betekent een helder beeld om te genieten van films en series en dat met audio van Bang & Olufsen.

De precision touchpad helpt je gemakkelijk te navigeren, ook tijdens een lezing of op de trein bijvoorbeeld. De Intel® Iris® Xᵉ-videokaart garandeert vloeiende beelden tijdens het gamen, creëren van content en bekijken van films of series.

Bekijk hier deze HP Pavilion 15 eg2000nb Silver

Pavilion 15 Silver
Anker

[]

HP Envy 15 x360

Onze nummer 2: HP Envy x360 15-ED1000NB

Betrouwbaar, praktisch en multifunctioneel. Dat zijn de sleutelwoorden om HP Envy x360 te omschrijven. Deze laptop vouw je gemakkelijk om tot tablet om verder te werken via het touchscreen van 15 inch.

De grootste voordelen van deze convertible laptop zijn de Intel® Core™ i7-processor, SSD-opslag, een Full HD-scherm en 16 GB aan intern geheugen. Bovendien zorgt de NVIDIA® GeForce® MX450 voor vloeiende beelden en een snelle refresh rate.

Je navigeert in tabletmodus met je vingers en maakt nauwkeurige notities, levendige creaties of verwerkt digitale cursussen en content waar en wanneer je wilt. Privacy creëer je door bijvoorbeeld het schuifje voor de webcam te klikken en te kiezen voor de muteknop op de microfoon.

Wifi 6 en een batterij met een autonomie van 8 uur zorgen voor een optimale verbinding, ook al ben je een tijdje onderweg zonder oplaadmogelijkheden.

Bekijk hier deze HP Envy x360

Anker

[]

Anker

[]

Onze nummer 3: HP Envy 13-BA0058NB

Als student ben je vaak onderweg en sleur je liever niet al te veel gewicht mee. Dan is een HP Envy 13 de ideale laptop. Ondanks zijn klein schermformaat van 13,3 inch, is er toch veel zichtbare schermruime dankzij het display met smalle rand.

Qua hardware kan je rekenen op een 11de generatie Intel® Core™ i5-processor en 16 GB intern geheugen, gecombineerd met een Intel® Iris® Xᵉ-videokaart. Je werkt tot wel 13 uur zonder je batterij te hoeven opladen. Deze lange autonomie is een absolute meerwaarde als je veel onderweg bent en als je jouw laptop tijdens de les gebruikt.

Er moet ook ruimte zijn voor ontspanning. Je kijkt naar films en series in Full HD en luistert naar muziek in hoge kwaliteit dankzij de audio van Bang & Olufsen.

Je werkt in alle rust en veiligheid aan taken en houdt je gesprekken vertrouwelijk met een schuifje voor de webcam en een speciale muteknop voor de microfoon.

Bekijk hier deze HP Envy 13 BA0058NB

HP Envy 13
Anker

[]

ITHP67L73EAUUG notebook
HP pavilion laptop 15-EG2000NB
1 199,00
Voor 22u besteld, morgen in huis.
In winkelmandje
Gratis Berghoff lunchbox en waterfles

Onze conclusie

Deze drie laptops zijn ideaal voor studenten omdat ze een goede prijskwaliteitverhouding hebben, je verbonden houden ook al ben je onderweg én gemakkelijk zijn om mee te nemen naar je klas, kot of mee in de trein. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je geen ongemakken ondervindt en de gebruiksvriendelijke navigatie op deze HP laptops is een meerwaarde voor een drukbezette student!

Een kwalitatieve laptop hoeft niet onbetaalbaar te zijn! Zoek je een degelijk en evenwichtig model dat doet wat het moet? Dan zijn er verschillende laptops binnen de reeksen van HP die beantwoorden aan jouw verwachtingen, steeds met een evenwichtige prijs in het achterhoofd.

Geïnteresseerd in de verschillende reeksen van HP? Bekijk hier ons aanbod:

HP Pavilion
HP Envy
HP ProBook
HP Omen
HP Spectre

Anker

[]